Hoppa till innehåll
Kontorshotellstockholm.nu » Användarvillkor

Användarvillkor

Läs våra användarvillkor innan du använder våran tjänst.

Kontorshotellstockholm.nu benämns på hemsidan även som ”oss”, ”hemsidan”, ”vi”, ”vår tjänst”, ”tjänsten” och ”vår hemsida”.


1. Godkännande

Du godkänner automatiskt våra användarvillkor som finns här vid användning av hemsidan. Om du inte vill godkänna användarvillkoren som omber vi dig omedelbart att lämna vår hemsida.

Vi har rätten att uppdatera användarvillkoren. Ni meddelas om uppdateringen genom att vi ändrar senaste uppdaterat datumet längst ner på denna undersidan.


2. Hemsidan

Tjänsten är till för att jämföra kontorshotell i Stockholm. Syftet är alltså att hjälpa företag hitta en kontorsplats som passar deras behov.

Vi vill tillägga och påpeka att vi inte själva har några kontorshotell, utan är endast en jämförelsetjänst med andra företag. Skulle ni teckna en kontorsplats genom hemsidan så kan det hända att vi erhåller provision. Med det sagt så kostar tjänsten inget för dig som besökare, utan det är i så fall operatören för kontorshotellet som betalar oss.

Tyvärr kan vi inte säkerställa att allt på hemsidan är korrekt. Däremot försöker vi vårt bästa med att uppdatera hemsidan så snabbt som vi har möjlighet till. Hittar du något felaktigt uppmanar vi dig att kontakta oss så rättar vi till det.


3. Klagomål

Finns det några funderingar eller klagomål kring våra användarvillkor så får du kontakta oss på [email protected].